Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u šoku

VIDEO Skrivena kamera uhvatila napad zle dadilje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji malenog Ollyja ostali su u šoku kada su vidjeli kako dadilja postupa s djetetom.

Rowena i Jack Churchland postavili su skrivenu kameru u sobu svog 18-mjesečnog sina čisto da bi sami sebe uvjerili kako je sve u redu dok ga čuva dadilja, i ne sluteći kakav užas proživljava njihovo dijete.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Ostali su u šoku kada su na snimci vidjeli, kako dadilja koja čuva Ollyja već 15 mjeseci, baca dijete po krevetiću u koji je nekoliko puta udarilo glavom.

Dijete je, vidi se, bilo zanemarivano, a umjesto da ga smiruje i uspavljuje, dadilja ga je obilazila svakih sat vremena. Kada nije prestajalo plakati, bacala bi ga po krevetiću.

 


Šokirani roditelji snimku su odnijeli na policiju nakon čega je dadilja uhićena, piše Daily Mail. Zbog svega je završila na sudu gdje je priznala svoj grubi odnos prema djetetu, no branila se kako je bila nervozna jer joj je majka teško bolesna. Sud ju nije osudio, a roditelji malog Ollyja svakodnevno je susreću.
'Gledajući je svakog dana sjetim se svega što je bilo. I Jack i ja se osjećamo bespomoćno. Naš dječak bio je zlostavljan, a čini se da to moramo prihvatiti i pokušati ići dalje', ispričala je Rowena.

VIDEO Skrivena kamera: Dadilja tukla dječaka kako bi 'ispravno odrastao'

Za nju je bilo je nekoliko čudnih situacija zbog kojih joj je dadilja postala sumnjiva.
'Nekada je znala lagati o tome gdje je bila. Jednom sam je vidjela s Ollyjem u supermarketu, a kasnije je negirala da je bila tamo,' rekla je Rowena. Dodala je kako ju je jednom na posao nazvala susjeda da joj kaže da je vidjela kako je dijete dugo vremena samo vani pa se bojala da ga netko ne odvede.
Olly danas ima tri godine i njegovi roditelji kažu kako, srećom, ne vide na njemu znakove traume koju je proživio s dadiljom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene