Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grozna sudbina

Skočio u jezero i ravno u ralje 4 metra dugog krokodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil dug četiri metra ubio je južnoafričkog golfera, koji je otišao na noćno kupanje u jezeru Panic u Nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj Republici.

Tijelo nesretnog Jacquesa van der Sandta (29) pronađeno je u raljama ogromnog krokodila pod vodom, kojeg su vlasti morale ustrijeliti kako bi došli do njega, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stvara se novo neprijateljstvo? Južnoafrička Republika optužila Izrael za genocid, on uzvratio: "Vi surađujete s terorističkom skupinom" Ilustracija Imao je više od tri metra Farmera napao krokodil: Nećete vjerovati kako se uspio spasiti

"Držao ga je u ustima i plivao u vodi tako", rekao je Danie Pienaar, šef spomenutog nacionalnog parka. "Dogodilo se to na javnom području... ne znamo je li možda nešto nije bilo u redu s krokodilom", dodao je Pienaar, pojašnjavajući razlog zašto su vlasti morale ubiti životinju.

Lokalni mediji pišu da je Van der Sandt pio u lokalnom klubu prije nego li je išao tražiti loptice za golf te skočio u jezero, u kojem je živio 4-metarski krokodil.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene