Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili je vatrogasci

Skočila s trećeg kata bježeći od supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bježeći od svog nasilnog izvanbračnog supruga N.D. 35-godišnja B. I. iz Vrbasa skočila je kroz prozor kupaonice stana, koji se nalazi na trećem katu zgrade u centru grada.

Nevjerojatnom srećom, zadržala se na desetak centimetara širokom rubu prozora između drugog i trećeg kata, piše Press Online. Ženu su oko 23 sata primijetili susjedi koji su potom pozvali vatrogasce. Mislili su da se radi o pokušaju samoubojstva, ne sluteći da je riječ o obiteljskom nasilju. 'Razbili smo nekoliko prozora, ali nismo je mogli sigurno uvesti u hodnik zbog loše drvene konstrukcije', rekao je jedan od vatrogasaca. 'Uspjeli smo joj privezati sigurnosni pojas i spustiti je na zemlju. Zaista je nevjerojatno kako se uspjela zadržati na skliskom i veoma uskom limu. U pokušaju da spasi život od nasilnika, mogla je ga je izgubiti padom na pločnik. Srećom, naposljetku je sve dobro završilo', dodao je vatrogasac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Venecija na nogama VIDEO Skočio s trokatnice u kanal, sad ga traži policija. Gradonačelnik poručio: ''Pokušavamo identificirati idiota'' Ilustracija Adrenalin na najjače VIDEO Bungee jumping za pamćenje: Skočio na nagovor prijatelja, a onda je puklo uže - ''Bilo je jako visoko, pa sam zatvorio oči...''

Neće podnijeti tužbu

Kada je spuštena na tlo, vidno uznemirena i uplašena žena ispričala je da se tijekom svađe zaključala u kupaonicu, ali kada se uplašila da će njezin partner provaliti vrata, odlučila se za bijeg kroz prozor iako živi na trećem katu. Kaže kako protiv nasilnika neće podići tužbu. Neslužbeno se doznaje kako je B.I. razvedena, samohrana majka jednog djeteta, a s 37-godišnjim N. D. već duže vrijeme živi u izvanbračnoj zajednici. Policija ga u stanu nije pronašla, ali je počela potragu za njim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene