Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna Amerikanka suočena je s mnogobrojnim optužbama nakon što se pokušavajući izbjeći uhićenje, svukla pred vlastitom djecom, a kada ni to nije upalilo udarila je policajca u prepone.


36-godišnja Julia Laack prošli je utorak, za vrijeme kupnje sa suprugom i dvoje djece, ukrala goveđu kobasicu i upaljač. Kada su je policajci isto popodne došli ispitati, Julia je odbila s njima razgovarati te je počela vrištati i psovati troje djece koje se nalazilo u kući. Nakon što je tinejdžeru rekla kako je 'on kriv za sve' i da će ga prebiti policajci su ušli u kuću kako bi je pokušali umiriti. Ona se pak, počela skidati pred djecom i ostala je samo u donjem rublju vičući: 'Ne možete me uhititi golu'. Potom je pokušala i udariti policajca pa su je joj stavili lisice na jednu ruku, no nekako im se uspjela istrgnuti i jednog od policajaca udarila u prepone.

Vezani članci Amel Curic (Foto: Instagram) Amel Ćurić objavio već drugu pjesmu ove godine: "Očarala me na prvo slušanje" Ilustracija ( Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) S tržišta se povlači slavonska kobasica: Pronašli bakteriju

Nakon nekog vremena su je ipak uspjeli savladati, no i dalje je nastavila gristi i udarati policajce, pa su joj morali staviti i tzv. masku protiv pljuvanja. No, i nju je nekako uspjela pomaknuti pa je policajki koja ju je pokušala odjenuti pljunula u usta. Kad su je napokon uspjeli ugurati u policijski automobil Laack je tijekom vožnje prema policijskoj postaji svoju polugolu stražnjicu 'izložila' na prozoru i policajcima vikala kako će 'umrijeti i oni i njihova djeca'. 36-godišnjakinji zbog krađe, napada na policajce i opiranja uhićenju sada prijeti i do pet godina zatvora.