Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako se održe vojne vježbe

Sjeverna Koreja zaprijetila 'snažnim' napadom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverna Koreja zaprijetila je 'snažnim' napadom ako SAD i Južna Koreja sljedeći mjesec održe zajedničke vojne vježbe, upozorivši da bi čak mogla pribjeći i nuklearnim sredstvima.

Prijetnja, koja se inače rutinski odašilje uoči svakih zajedničkih vojnih vježbi SAD-a i Južne Koreje, objavljena je samo nekoliko sati pošto je u Seul stigao posebni izaslanik američkog predsjednika Baracka Obame za Sjevernu Koreju.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Vjeruje se da komunistička Sjeverna Koreja posjeduje dovoljno obrađenog plutonija da proizvede najmanje šest atomskih bombi.

Ta je zemlja prošle godine napustila šesterostrane pregovore o nuklearnom razoružanju, a Kina, SAD i druge zemlje uključene u pregovore pokušavaju vratiti Pjongjang za pregovarački stol. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene