Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijest iz Južne Koreje

Sjeverna Koreja priprema četvrti nuklearni test?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejski ministar ujedinjenja Ryoo Kihl-jae kazao je kako postoje znakovi povećanih aktivnosti na glavnom sjevernokorejskom nuklearnom pogonu, slične kao i kod izvođenja trećeg nuklearnog testa.

Moguće je da Sjeverna Koreja priprema četvrti nuklearni test, upozorili su južnokorejsko dužnosnici, javlja BBC.Južnokorejski ministar ujedinjenja Ryoo Kihl-jae kazao je kako postoje znakovi povećanih aktivnosti na glavnom sjevernokorejskom nuklearnom pogonu.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

>> Novi trend: Šale na račun Kim Jong-una

Aktivnosti su slične onima od 12. veljače kada je Sjeverna Koreja izvela treći nuklearni test. 'Pozorno pratimo cijelu situaciju i događanja koja su jako slična onima kada su izveli treći nuklearni test. Pokušavamo shvatiti je li to priprema za četvrti nuklearni test ili samo izazivaju Južnu Koreju i SAD', rekao je neimenovani izvor iz Južne Koreje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene