Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sjeverna Koreja ponovno sklapa reaktor Yongbyon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverna Koreja počela je ponovno sklapati reaktor Yongbyon u kojemu je moguće proizvesti materijal za atomsku bombu, čime se krše uvjeti SAD-a kada je riječ o poboljšanju diplomatskih odnosa, izvijestio je Fox News.

Fox, koji se poziva na američke dužnosnike i nije objavio pojedinosti niti izjavu nekog sjevernokorejskog dužnosnika, na svojim internetskim stranicama prenosi kako bi Sjeverna Koreja mogla prosvjedovati u pogledu američke odgode 'skidanja' zemlje s popisa država koje sponzoriraju teroriste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UN potvrdio zaustavljanje svoh pogona u Yongbyonu Slika nije dostupna Sjeverna Koreja zatvorila svoj nuklearni reaktor

Sjeverna Koreja 26. kolovoza je izvijestila kako namjerava prestati s demontiranjem svojih nuklearnih postrojenja, optuživši SAD za kršenje sporazuma o razoružanju.

"Ovim potezom prijete nam već neko vrijeme", rekao je neimenovani američki dužnosnik za FOX, dodavši kako je do sada službeni Washington ove prijetnje shvaćao kao način sjevernokorejskih dužnosnika da "iskažu svoju ljutnju".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene