Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rješavanje problema

Nakon što je Trump naglo otkazao susret oglasila se Sjeverna Koreja: "Još jednom kažemo SAD-u..."

Kim Jong Un (Foto: Getty Images)
Kim Jong Un (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Sjevernokorejski zamjenik ministra vanjskih poslova Kim Kye Gwan izjavio je da je ta zemlja otvorena za rješavanje problema sa Sjedinjenim Državama, nakon što je američki predsjednik Donald Trump otkazao lipanjski summit s korejskim predsjednikom Kim Jong Unom.

Pozdravili smo napore predsjednika Trumpa da stvorimo povijesni summit Sjeverne Koreje i SAD-a, izjavio je Kye Gwan u priopćenju koje je u petak objavila agencija KCNA. "Još jednom kažemo SAD-u da smo na bilo koji način otvoreni za rješavanje problema", rekao je dužnosnik.

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina? Kim Jong Un i Vladimir Putin Kim Jong Un ide u Rusiju Putin na korak do sporazuma od kojeg strahuje svijet: Moskva i Pjongjang kuju pakleni plan

Američki predsjednik Donald Trump otkazao je u četvrtak povijesni susret sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong Unom i upozorio da je američka vojska spremna u slučaju nekog nesmotrenog poteza Pjongjanga.

Trump je u pismu Kimu iznenada otkazao sastanak, planiran za 12. lipnja u Singapuru, koji je trebao biti prvi susret nekog aktualnog američkog predsjednika i sjevernokorejskog čelnika. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene