Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na benzinskoj postaji

Sjekirom ubili 39-godišnjaka pred suprugom i sinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko podneva se na benzinskoj postaji u Kočevju u Sloveniji dogodilo strašan zločin. Grupa muškaraca je palicama i sjekirom pred očima supruge i jednogodišnjeg djeteta nasmrt zatukla 39-godišnjeg muškarca.

Policija je jučer uhitila sedam osoba povezanih s ubojstvom, u dobi između 22 do 35 godine. Svi su romske nacionalnosti.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

39-godišnjak, također romske nacionalnosti, došao je na benzinsku postaju natočiti gorivo no iz tri automobila je izašla skupina muškaraca okružila ga, piše 24ur. Ženu i jednogodišnjeg dječaka su odgurnuli, a njega su počeli tući palicama i sjekirom. Nakon napada muškarac je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu, no nisu ga uspjeli reanimirati.

Napad na benzinskoj postaji nije bio početak sukoba. Sve je počelo u subotu navečer kada su se sukobili pokojnikov 17-godišnji nećak i njegov vršnjak iz naselja Trata, od kuda su i napadači koji su ubili 39-godišnjaka. Izbila je tučnjava u jednom ugostiteljskom objektu, a sve se nastavilo drugi dan na benzinskoj postaji. Pretpostavlja se da su muškarca napali iz osvete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene