Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništene zgrade i džamija

Sirija: 'Puno djece' među 44 poginulih u zračnom napadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojna avijacija Bašara al-Asada napala je selo Maret al-Nomane na sjeveru Sirije pri čemu su poginule najmanje 44 osobe, uključujući žene i 'puno djece'.

U napadu sirijskog zrakoplovstva na ustaničko selo Maret al-Nomane na sjeverozapadu zemlje, smrtno su stradale 44 osobe, među kojima je i puno djece, objavili su službeni izvori.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad Asadovih snaga U zračnom napadu na uporište IS-a poginula Bošnjakinja, Hrvatica ranjena! Slika nije dostupna Sve napetije u Siriji VIDEO Ovo je mjesto koje su izraelski avioni sravnili sa zemljom

>> Pucnjava na libanonsko-sirijskoj granici

Članovi spasilačkih ekipa za France presse su rekli kako su bombe sirijskih zrakoplova potpuno ili djelomično uništile dvije zgrade i džamiju u kojoj su se u tom trenutku nalazili brojni civili, uglavnom žene i djeca.

Maret al-Nomane nalazi se u pokrajini Idleb, na strateški važnom mjestu. Smješten je na cesti koja povezuje Damask i Alep. Ustanici su ga zauzeli prije dva tjedna. Od tada je cilj čestih zračnih napada snaga odanih režimu Bašara al-Asada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene