Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, možda je trudna, špekulira francuski tisak, kojeg predvodi tabloid Closer.


Elizejska palača, kao niti ministri zasad nisu potvrdili niti opovrgnuli tu glasinu, obrazlažući to izjavom kako nemaju namjeru zadirati u privatan život Sarkozyjevih. Glasina o trudnoći Carle Bruni prvo se pojavila u spomenutom tabloidu Closer pod naslovom 'Napokon trudna', a časopis se pozvao na izvore koji tvrde da su 100 posto sigurni da je prva francuska dama u blaženom stanju.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio" Slika nije dostupna Carla Bruni i Nicolas Sarkozy će dobiti...

Sama Carla Bruni često je isticala kako bi željela dijete sa svojim suprugom. 'Nadam se da će se to dogoditi, ako sam još u stanju roditi. Bilo bi to ostvarenje sna', objašnjavala je Bruni. Ako se glasina pokaže točnom, bilo bi to četvrto dijete Nicolasa Sarkozyja i drugo Carle Bruni, ali njihovo prvo zajedničko.

Podsjetimo, 56-godišnji francuski predsjednik i 43-godišnja Bruni, koja je bivši model, vjenčali su se 2008. godine nakon vrlo burne romanse.