Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sina od dvije godine ostavila zatvorenog u kuhinji da bi mogla tulumariti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kelly Tollerton, 22-godišnja Britanka, zatvorila je svog 2-godišnjeg sina u kuhinju i ostavila ga samog cijeli vikend kako bi mogla nesmetano tulumariti s prijateljima.

Tollertonova je pred sucem zanijekala optužbe za okrutnost i zanemarivanje djeteta te pokušaj obmane suda jer je od prijatelja tražila da laže kako je netko drugi trebao paziti na dijete. 

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Tužiteljstvo je dokazalo da je okrutna majka dječaka ostavila samog u stanu u petak 16. studenog 2006., a on je pronađen tek u ponedjeljak kada je susjedima u stanu ispod njihova počela curiti voda kroz plafon. 

Patrick Forbes-Ritte koji živi u istoj zgradi i još jedan susjed kucali su na vrata, no nitko nije otvarao iako se čuo dječji plač. Dječaka su vidjeli kroz otvor za poštu, no vrata i dalje nitko nije otvarao. Zabrinuti susjedi tada su pozvali policiju. 

Kada su policajci ušli u stan imali su što vidjeti. Uplakani mališan prekriven prljavštinom stajao je bosonog u kuhinji punoj vode tresući se od hladnoće. Iz kuhinje nije mogao van jer je majka ogradila prolaz. 

"Sudoper je bio pun vode koja je curila na kuhinjski pod. Nikog drugog nije bilo u stanu. Posvuda po kuhinji bile su razbacani lonci i plastične vrećice, a dječak je promrznut bosonog stajao u hladnoj vodi. Sve je užasno smrdilo bilo je teško disati. I ostatak stana je bio vrlo prljav i neuredan. Vidjelo se da nitko nije čistio već duže vrijeme", ispričao je sucu Justine Shanahan, jedan od policajaca koji su došli na uviđaj.

Policija je majku pronašla u kući njezina dečka, a ona je odmah tvrdila kako je na mališana trebala paziti prijateljica Emma Barton koja je to kasnije naravno opovrgnula iako povremeno zaista je pazila na dječaka.

"Zagradila je prolaz u kuhinji kako ne bi mogao u drugi dio stana. To pokazuje očitu namjeru napuštanja. Ostavila ga je tamo gdje su hrana i voda", rekla je jedna susjeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene