Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubrzo uhićen

Strava u SAD-u: Sin ubio oca na Zoom chatu, motiv napada nepoznat

Plaćanje putem chata? (Foto: Thinkstock)
Plaćanje putem chata? (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock
Sedamdesetdvogodišnjaka je nožem usmrtio njegov sin u državi New York tijekom chata na Zoomu u kojem je sudjelovalo 20 ljudi, objavila je policija.

Dwighta Powersa napao je njegov 32-godišnji sin Thomas Scully-Powers, koji je potom iskočio kroz prozor i skrio se u selu Amityvilleu na Long Islandu.

Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja

Kasnije je uhićen, a motiv napada zasad je nepoznat, prenosi u petak BBC. U policiji kažu da su za incident saznali u četvrtak popodne kada je nekoliko sudionika chata vidjelo da je otac pao.

Trebalo je neko vrijeme da lociraju kuću s obzirom na to da nitko nije znao gdje je Power živio. Nije poznato što je bila tema razgovora na Zoomu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene