Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je na testu za drogu bio pozitivan na kokain, potpredsjednikov sin izbačen je iz vojske.


Sin američkog potpredsjednika Joea Bidena izbačen je ove godine iz rezervnog sastava mornarice nakon što je utvrđeno da je pozitivan na kokain, izvijestio je u petak Wall Street Journal.

Vezani članci Droga pronađena na Novom Zelandu (Foto: AFP) Nasukao se vrlo skup teret: Na plaži na Novom Zelandu pronađen kokain vrijedan nekoliko milijuna dolara S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 4 Jedna od najvećih zapljena droge u američkoj povijesti: Na brodu pronađen kokain vrijedan milijardu dolara

List piše da je kratka vojna karijera Huntera Bidena završila zbog toga što nije prošao na testiranju za droge nakon što se javio u svoju jedinicu 2013. Prema Wall Street Journalu mornarica ga je otpustila u veljači ove godine.

Svijet zapanjen izjavama američkog potpredsjednika!

“Bila mi je čast služiti u američkoj mornarici, duboko žalim i sramim se što su moja djela dovela do administrativnog otpusta”, kazao je Hunter Biden za Fox news. “Poštujem odluku mornarice. Uz potporu i ljubav moje obitelji nastavit ću dalje.”

Biden (44) u kasnijim godinama života donio je odluku prijaviti se u vojsku gdje je služio kao časnik za odnose s javnošću.

Hunter Biden je pravnik i sada radi u investicijskoj kući Rosemont Seneca Partners. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook