Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Suspendiran i javno osramoćen

Političar 17-godišnjakinji slao poruke: 'Bože, kako sam napaljen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političar se danas ispričao riječima da je bio u jako lošoj životnoj fazi.

Član britanskog parlamenta iz laburističke stranke, Simon Danczuk (47), suspendiran je nakon što je otkriveno kako je jednoj 17-godišnjakinji slao eksplicitne poruke.

Sophena Houlihan kazala je kako je bila zlostavljana od strane političara i oca dvoje djece, nakon što ga je molila da ju zaposli u uredu svoje izborne jedinice. Počeo joj je slati eksplicitne i neprimjerene poruke nedugo nakon što se rastao od svoje supruge Karen (32), britanskoj javnosti poznatoj po objavljivanju selfija na Twitteru.



Nakon što joj je ponudio savjet kako da uđe u politiku, a znao je koliko ima godina, Sophena tvrdi kako su njegove poruke postale sve degutantnije: 'Bože, tako sam napaljen. Bi li htjela da te malo pljesnem po guzi?'

'Nisam mogla vjerovati kad mi je prvi put poslao takvu poruku. Bila sam u šoku. Ipak je on zastupnik i ne bi se tako trebao ponašati', kazala je Sophena koja je s laburistom od srpnja izmjenjivala poruke oko tri puta tjedno.

U rujnu joj je Danczuk sugerirao da se nađu, a onda ju je zatražio njezinu fotografiju. Jednom prilikom napisao joj je da je napaljen i da ga ona ometa u pisanju svoje knjige. No, nikad se nisu sastali. Policija je počela istragu nakon što je protiv njega došla anonimna prijava.

Danczuk se danas ispričao za svoje neprimjereno ponašanje. Kazao je da je bio glup, ali i da se sve događalo u jednoj jako lošoj fazi u njegovom životu, kada se razišao sa suprugom Karen, piše Daily Mail.

'Bio sam budala, a nema veće budale do stare budale', napisao je na svom Twitteru.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene