Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Suluda želja za znanjem jezika

Silovao da dobije besplatni zatvorski tečaj engleskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši rumunjski osuđenik brutalno je silovao djevojku jer je želio završiti u zatvoru da bi pohađao besplatan tečaj engleskog jezika.

Ali Majlat napao je 21-godišnju djevojku koja je čekala vlak, samo nekoliko mjeseci nakon što je pušten iz zatvora u svojoj domovini. Čim je oslobođen otputovao je u Britaniju gdje je počinio gnjusan zločin. Djevojku je zatukao, a kad je pokušala pobjeći, žrtvu je opljačkao i silovao.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Istraga je pokazala kako se Majlat odlučio na zločin kako bi završio u zatvoru, gdje će imati besplatan smještaj, hranu, a naučit će i engleski jezik. Psihijatri su utvrdili kako nije mentalno bolestan, no njegov odvjetnik tvrdi kako su ga u zatvoru u Rumunjskoj deklarirali kao neuravnoteženu osobu.

Zločin je izvršio nakon posjete svom bratu koji je također u zatvoru, nakon čega je otputovao u London, ali je uhićen u brzoj akciji britanske policije. Sud je doznao kako je Majlat već odslužio dvije zatvorske kazne u Rumunjskoj, te se razmatra kazna doživotnog zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene