Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Silovana kćer rodila dijete svojeg oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DNK analizom utvrđeno je da je Atila Čordaš (46) iz Ostojićeva kod Sente otac dječaka kojeg je prije pet mjeseci rodila njegova kćer M. Č. (17).

Monstrum iz Ostojićeva uhićen je krajem studenog, zbog sumnje da je silovao M. Č. Atila je u policiji priznao da je gotovo dvije godine seksualno zlostavljao svoju kćer, čak i za vrijeme njezine trudnoće i nakon što je rodila! M. Č. je u isto vrijeme bila u vezi s jednim mladićem iz Sente pa je tek DNK analizom utvrđeno tko je otac dječaka.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život

Kako piše Press Online, stravičan slučaj seksualnog nasilja prebačen je iz Kikinde u Okružno tužiteljstvo u Zrenjaninu, čime je praktički potvrđeno da je Atila otac malog N. Č. te da se radi o teškom kaznenom djelu. Da je DNK analizom utvrđeno da Atila nije otac dječaka, slučaj bi ostao u nadležnosti tužiteljstva u Kikindi.

- Predmet o silovanju i iživljavanju Atile Čordaša nad svojom kćerkom poslan je Okružnom tužiteljstvu u Zrenjaninu, potvrdila je Milica Predojev-Andrić, općinski tužitelj iz Kikinde.

Atila Čordaš je osim silovanja i zlostavljanja počinio i kazneno djelo incesta. 

Monstrumu za najteži oblik silovanja prijeti kazna do 15 godina zatvora, ali pravnici tvrde da otežavajuće okolnosti mogu uvećati kaznu preko ovog zakonskog maksimuma.

Atila Čordaš je gotovo dvije godine silovao i iživljavao se nad svojom kćeri M. Č. u obiteljskoj kući u Moravskoj ulici u Ostojićevu. Atila je na saslušanju priznao bludničenje nad kćerkom. U detalje je ispričao što je sve radio vlastitom djetetu. Otac monstrum ispričao je kako se to 'dogodilo prvi put', kako ga je kćer molila i plakala da to ne čini. No, zlotvor nije popuštao.

- Ovaj seksualni manijak imao je seksualne 'ideje' koje normalan um ne može ni zamisliti, kao i mjesta na kojima je izvršavao zločin. Ono što ovaj zločin čini još strašnijim jest saznanje da on gotovo i ne pokazuje znakove kajanja, rekao je Pressu izvor blizak istrazi.

M. Č., koju je otac čak i u trudnoći i poslije porođaja seksualno zlostavljao, nije to više mogla trpjeti pa je i pored očevih prijetnji sve ispričala istražnom sucu. Ona je rekla da je Atila koristio svaku priliku da je zlostavlja i prisili na bludne radnje, na primjer kada bi majka otišla raditi, a sestra u školu.

Atilina supruga Olivera i mlađa kćer K. Č. nisu ništa primijetile dok policija nije uhitila Atilu.

- Moja kćer je prije pet mjeseci rodila sina. Dijete smo jako zavoljeli. Bila sam presretna što sam dobila unuka. Nisam ni slutila da je imala seksualne odnose sa svojim ocem. Mislila sam da je ostala trudna s dečkom, priča Olivera, i dodaje:

- Nije mi jasno zašto je Atila zlostavljao rođeno dijete! Ako mu ja nisam bila dovoljna, mogao je naći drugu ženu. Ovako nas je obrukao i ponizio. Ogorčena sam, ne želim ga više vidjeti. Sada mi je jasno zašto se pravio bolestan i ostajao kod kuće sam s njom, dok sam ja radila po tuđim njivama. Još nismo dobili rezultate DNK analize, ali što god da se dogodi, bebu nećemo nikome dati, poručila je Olivera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene