Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps)
Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps)

Šestero starijih građana američkog Connecticuta uhićeno je jer su ih navodno ulovili tijekom seksa u parku grada Fairfield. Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode.


Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) i njegova žena Joyce Butler (85) zabavljali su se u parku Grace Richardson prošlog tjedna kad im je netko pozvao policiju zbog nedoličnog ponašanja. Svi su optuženi za narušavanje javnog reda i mira, a Dobbins i Linartz su prijavljeni i zbog nedoličnosti, to jest, bili su razodjeveni u javnosti. Dobbins je i 2017. bio sankcioniran zobog toga.

Vezani članci Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Hillary Clinton je "pod velikim pritiskom" da se kandidira za izbore 2020.: "Nikad ne reci nikad" Talijanska policija, ilustracija uhićenja (Foto: AFP) Policija u Italiji uhitila ekstremiste koji su planirali raznijeti džamiju

Taj park inače je poznat kao mjesto na koje se ljudi dolaze seksati u javnosti, a nakon niza pritužbi, policija je pojačala nadzor na tom području.

Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode, piše Newstimes.