Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvali im policiju

Nestašni seniori: Šestero starijih građana, pet muškarca i žena, uhićeni zbog seksa u parku

Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps)
Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps) Foto: Google Maps
Šestero starijih građana američkog Connecticuta uhićeno je jer su ih navodno ulovili tijekom seksa u parku grada Fairfield. Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode.

Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) i njegova žena Joyce Butler (85) zabavljali su se u parku Grace Richardson prošlog tjedna kad im je netko pozvao policiju zbog nedoličnog ponašanja. Svi su optuženi za narušavanje javnog reda i mira, a Dobbins i Linartz su prijavljeni i zbog nedoličnosti, to jest, bili su razodjeveni u javnosti. Dobbins je i 2017. bio sankcioniran zobog toga.

Pročitajte i ovo Prosvjedi na Sveučilištu Columbia Napeto diljem SAD-a Drama u Americi: Prosvjednici zauzeli zgradu Sveučilišta i izvjesili poruku "Intifada" Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!"

Taj park inače je poznat kao mjesto na koje se ljudi dolaze seksati u javnosti, a nakon niza pritužbi, policija je pojačala nadzor na tom području.

Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode, piše Newstimes.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene