Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna u životnoj opasnosti

Šestero ljudi ozlijeđeno u tri nesreće na njemačkoj autocesti: 30-godišnji muškarac namjerno se zabijao u motocikliste

Šest osoba je ozlijeđeno, među kojima je jedna u životnoj opasnosti, nakon tri prometne nesreće na autocesti u Berlinu. Nesreće je uzrokovao 30-godišnjak koji se namjerno zabio automobilom u motocikliste.

 U tri nesreće na autocesti u Berlinu ozlijeđeno je šest osoba, među kojima i jedna u životnoj opasnosti. Prema riječima njemačkog tužitelja, nesreće je uzrokovao 30-godišnjak koji se namjerno zabio automobilom u motocikliste.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Nakon treće nesreće, zaustavio se na autocesti i na krov automobila stavio kutiju za koju je tvrdio da sadrži eksplozivna sredstva. Policija ga je uhitila na licu mjesta nakon što su utvrdili da je zapravo riječ o kutiji za alat.

Muškarca, čiji identitet nije otkriven, sumnjiči se za pokušaj ubojstva. Zasad, tvrdi tužitelj, ništa ne ukazuje da je povezan s terorističkom organizacijom. ''On je 30-godišnji irački državljanin rođen u Bagdadu i legalno je u Njemačkoj. Pratimo indikacije koje vode do islamskog miljea, ali ne možemo dati detalje'', kazao je berlinski tužitelj Martin Steltner.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene