Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vojislav Šešelj oglasio je iz Haaga i tvrdi da nije naručio ubojstvo Tomislava NIkolića te istakao da mu sve namiješta Aleksandar Vučić.


Intervju ministra Ivice Dačića za Press baš u trenutku kada je počeo pričati o planiranom atentatu na Nikolića, prekinuo je hitan telefonski poziv. 'Zdravo Vojo, kako si?', rekao je ministar Dačić kojem je bilo vidno neugodno što će novinar prisustvovati njegovom razgovoru s Vojislavom Šešeljom.

'Ivice, tu priču da sam ja naručio ubojstvo Tomislava Nikolića izmislio je Aleksandar Vučić. To znam sigurno! Nije mu to prvi put, sve je ovo njegovo maslo', rekao je Šešelj ministru unutarnjih poslova. On je rekao kako ništa ne zna i kako se cijelim slučajem bavi javni tužitelj. Šešelj je Dačiću objašnjavao kako može dokazati da je sve laž te tražio da njegovi odvjetnici vide te ključne dokaze u kojim se vidi da je on naručio ubojstvo Nikolića.

>> 'Šešelj je naredio da me ubiju snajperom'

Vezani članci Olof Palme Istraga ubojstva bivšeg švedskog premijera zaključena jer je glavni osumnjičeni umro Policijski očevid u Solinu (Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL) Objavljeni novi detalji ubojstva u Solinu: Hladnokrvni ubojica poslužio se perfidnim trikom

'Vojo, kažem ti da taj slučaj ne radi policija. Ti i tvoji odvjetnici trebate se javiti javnom tužitelju', rekao je ministar Dačić. Pressovom novinaru je rekao kako mu nije problem bilo kome se javiti na telefon, pa tako ni Vojislavu Šešelju. 'Deset me puta zvao tijekom dana, a vjerojatno zove i druge. Ali, kao što ste i čuli, za sva pitanja u vezi informacija o planiranom atentatu na Nikolića uputio sam ga na tužilaštvo od kojeg smo mi dobili tu informaciju', rekao je srbijanski ministar Dačić.