Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nitko nema pojma što su mu motivi, kao niti to kada će i koga opet napasti.


Nepoznati muškarac, koji po svemu sudeći iz čiste ludosti ubija ljude u Phoenixu u SAD-u, ponovo je napao u srpnju, priznala je u četvrtak tamošnja policija koja se još uvijek muči s otkrivanjem njegovog identiteta.

Vezani članci U Sesvetama upucan 26-godišnjak - 3 Otkriveni detalji pucnjave u Sesvetama: 26-godišnjak se posvađao sa skupinom mladića, jedan od njih ga upucao pa svi skupa pobjegli Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete

Ubojica je dosad ubio sedmero ljudi, a 11. srpnja je zapucao i na oca koji se u automobilu vozio sa sinom, dječakom starim samo četiri godine. 

Srećom, pomahnitali čovjek svoje žrtve ovoga puta nije uspio pogoditi, no priznanje policije da je još uvijek aktivan je očekivano preplašilo građane.

Naime, nitko nema pojma što su mu motivi, kada će i koga opet napasti, a po svemu sudeći dosad nije bilo ni pomoći u 'informacijama s ulice'.

Upravo je zato policija obećala 50.000 dolara onome tko pomogne pri njegovom hvatanju, a na Facebooku je ponovo u četvrtak objavljena i skica napadača.

Ubojica je dosad uglavnom napadao noću u Maryvaleu pomoću poluautomatskog pištolja, a koncentrirao se većinom na nesretnike koji su naprosto stajali ispred svojih kuća.

Ne bira u koga će pucati, potpuno mu je svejedno je li u pitanju dijete, a prvi put je napao u ožujku.