Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nitko nema pojma što su mu motivi, kao niti to kada će i koga opet napasti.


Nepoznati muškarac, koji po svemu sudeći iz čiste ludosti ubija ljude u Phoenixu u SAD-u, ponovo je napao u srpnju, priznala je u četvrtak tamošnja policija koja se još uvijek muči s otkrivanjem njegovog identiteta.

Vezani članci U Rogotinu ubijen 29-godišnji mladić Strava kod Ploča: U obiteljskoj kući ubijen 29-godišnji mladić, uhićena dvojica muškaraca Policijski pištolj, ilustracija Drama u Vinkovcima: Provalnik pokušavao ući u trgovinu pa napao policajku, ona ga ranila

Ubojica je dosad ubio sedmero ljudi, a 11. srpnja je zapucao i na oca koji se u automobilu vozio sa sinom, dječakom starim samo četiri godine. 

Srećom, pomahnitali čovjek svoje žrtve ovoga puta nije uspio pogoditi, no priznanje policije da je još uvijek aktivan je očekivano preplašilo građane.

Naime, nitko nema pojma što su mu motivi, kada će i koga opet napasti, a po svemu sudeći dosad nije bilo ni pomoći u 'informacijama s ulice'.

Upravo je zato policija obećala 50.000 dolara onome tko pomogne pri njegovom hvatanju, a na Facebooku je ponovo u četvrtak objavljena i skica napadača.

Ubojica je dosad uglavnom napadao noću u Maryvaleu pomoću poluautomatskog pištolja, a koncentrirao se većinom na nesretnike koji su naprosto stajali ispred svojih kuća.

Ne bira u koga će pucati, potpuno mu je svejedno je li u pitanju dijete, a prvi put je napao u ožujku.