Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštra kritika

Bivši predsjednički kandidat: Sramim se SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Senator iz Arizone i bivši predsjednički kandidat SAD-a John McCain uputio je oštru kritiku zbog pasivnosti svoje zemlje kada je u pitanju ukrajinska kriza.

"Sramim se svoje države, sramim se svoga predsjednika i sramim se sam sebe jer nisam uradio dovoljno za te ljude", rekao je McCain u intervjuu za američku televiziju CBS.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad"

Senator je izrazio žaljenje jer se Sjedinjene Američke Države, prema njegovom mišljenju, nisu dovoljno potrudile zajedno sa Francuskom i Njemačkom kako bi zaustavile Vladimira Putina u napredovanju u Ukrajini.

"Srce mi se slama. Vjerujem da su njemačka kancelarka i francuski predsjednik prvi put u 70 godina legitimirali podjelu jedne europske države. To je sramota, Putin nije platio cijenu svojih postupaka", objasnio je McCain dodavši kako ruski predsjednik ne želi Ukrajinu u Europi.

Senator je zaključio kako su ovo teška vremena za odnose SAD-a i Rusije zbog činjenice da Moskva uspijeva Ukrajinu odvojiti od ostatka ujedinjene Evrope. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene