Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sektaši ga bacili sa zida u medvjeđi kavez?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnja da je Branko Jovanović (23), kojega su rastrgli medvjedi u beogradskom Zoo-vrtu, žrtva sektaša koji se noću okupljaju na Kalemegdanu!

Kako Press saznaje, istraga je došla do saznanja da je nesretni mladić nakon sektaškog rituala u noći između subote i nedjelje skinut gol i bačen u kavez sa medvedima! I rodbina i prijatelji nesretnog mladića vjeruju da je Branko bačen u kavez!

Pročitajte i ovo Spašavanje bjeloglavog supa - 4 na oporavku u ZOO-u Veličanstvena zaštićena ptica zalutala na - zagrebačku obilaznicu. Neizvjesno je hoće li se oporaviti, ali jedna je stvar dobar znak Slika nije dostupna Ispiranje mozga SAD: Pronašli sektaše kako u parku čekaju 'apokalipsu'

Izvor Pressa iz MUP-a Srbije kaže da policija istražuje povezanost sekti s tragedijom u Zoo-vrtu.

- Utvrđeno je da je Branko te večeri popio dosta alkohola i da je koristio marihuanu. U takvom stanju teško da se mogao sam popeti na zid Zoološkog vrta! Također, nesretni mladić, koji je imao dva promila alkohola u krvi, nije mogao pružiti ozbiljniji otpor napadačima jer je bio sam! Njegovi prijatelji rekli su kako su mislili da je Branko ranije otišao kući sa „Beer festa" jer je dosta popio i da ga je boljela noga, kaže izvor iz policije.

>> ZOO: Medvjedi raskomadali mladića

>> 'Srpski rulet' iznad kaveza s medvjedima

- Tijekom istrage došli smo do saznanja da na pojedina mjesta na Kalemegdanu noću povremeno dolaze pripadnici pojedinih sekti. Način na koji je nesretni mladić stradao ukazuje da je on možda žrtva nekog sektaškog rituala. Moguće je da su ga sektaši onako pijanog svukli golog, izvršili obred, a onda bacili u kavez, rekao je izvor iz policije. 

Brankov prijatelj s posla takođe tvrdi da je nesretnik ubijen!

- Ubijeđen sam da nije sam skočio u kavez ili da se okliznuo! To bi samo luđak učinio, a Branko nije bio takav. Na poslu je bio omiljen i nikada nije pravio gluposti. Ono što se njemu dogodilo nije nesretni slučaj! Nadamo se da će policija utvrditi tko ga je bacio u kavez sa medvedima, rekao je kolega pokojnog Branka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene