Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratili ih borbeni lovci

Seksom 'prizemljili' zrakoplov na 10. obljetnicu 11. rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva muškarca i žena 10. obljetnicu 11. rujna obilježili su na taj način da su svojim nedoličnim ponašanjem u zrakoplovu na letu iz Denvera u Detroit izazvali paniku.

Dva američka vojna zrakoplova tipa F-16 poslana su kako bi presrela zrakoplov čija je posada prijavila sumnjivo zadržavanje troje putnika u wc-u zrakoplova. Incident se dogodio na letu 623 Frontier Airlinesa, a zrakoplov je sletio oko 3:30 sati u jučerašnjim popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Incident u New Yorku Memorijalni centar 9/11 UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarac se bacio naglavce u 9-metarski bazen, iza njega je ostao krvavi trag: "Napravio sam to za oca" Most Ambassador u Detroitu ČUDESNO! Čovjek preživio pad s 45 metara, od udarca mu rastrgana odjeća: "Čizme su još bile na njemu"

Prema izjavama svjedoka putnika iz zrakoplova, dvojica muškaraca i ženska osoba, koji su sjedili u istom redu, opetovano su zajedno odlazili na wc i tamo provodili dugo vremena. ABC prenosi kako su lokalne vlasti izvijestile da se trojac zabavljao u wc-u i da je posrijedi možda bio i nekakav oblik seksualne aktivnosti.

Pilot zrakoplova nije htio ništa riskirati, već je na prijavu da se troje putnika čudno ponaša, proglasio izvanredno stanje u zrakoplovu, na što je vojska poslala i dva lovca koji su zrakoplov pratili sve do zračne luke u Detroitu. Na pisti su zrakoplov i putnike dočekali predstavnici vlasti i policija naoružana dugim cijevima.

'Policajac nam je rekao da ostanemo na svojim sjedalima. Svi smo ga poslušali. Rekao je da tko se digne, s njim će se brzo obračunati. Natjerali su nas da stavimo ruke iza glave te da glave pognemo prema dolje', rekla je Marilyn Dietrick, jedna od putnica.

Trojac iz wc-a brzo je uklonjen iz zrakoplova i sproveden u policijsku postaju, no nikakve prijave nisu podnesene protiv njih pa su pušteni na slobodu. Vlasti nakon ispitivanja troje putnika nisu htjele reći o čemu se zapravo radilo u tom wc-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene