Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajnik dao otkaz?

Skandal u školi: 'Ravnateljica me tjerala na seks'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare bivši tajnik Osnovne glazbene škole Markos Portugal iz Doboja, optužio je ravnateljicu škole Mirjanu Šainović da ga je prisiljavala na seks u gotovo svim školskim prostorijama.

'Bio sam prisiljen potpisati sporazumni raskid ugovora, kada je ravnateljica posumnjala da sam u vezi s profesoricom Smiljom Đuričić, koja predaje solfeggio', izjavio je 50-godišnji magistar Nenad Kujundžić, a prenosi bosansko-hercegovački portal Pincom. Kujundžić je zeprepaštenim novinarima rekao da ga je devet godina starija direktorica 'u školi tjerala na seks u svako doba dana i noći'.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Slika nije dostupna Seksualna afera se rasplamsava Roditelji poticali kćeri da odlaze na Berlusconijeve zabave

'Ostali su tragovi i mogu se napraviti DNK analize', kaže sada već bivši tajnik škole Nenad Kujundžić koji ne poriče da je osam godina bio u ljubavnoj vezi s Mirjanom Šainović i tvrdi da iza 'sporazumnog' otkaza na koji ga je direktorica prisilila stoji njezina ljubomora.

Namjere su mu zakonskim putem tražiti povratak na posao. Zaprijetio je također kako će s njegovim slučajem na površinu isplivati brojne nezakonitosti unutar škole. Direktorica Mirjana Šainović tvrdi kako nema nikakve veze s optužbama. 'Seks ima pravo upražnjavati tko hoće, uostalom ja imam stan i moje kćerke ne žive sa mnom. Nije mi potrebno da to radim po školi', izjavila je novinarima prozvana ravnateljica. 

Profesorica Smilja Đuričić, koja je optužena za sudjelovanje u svojevrsnom ljubavnom trokutu te koja i dalje predaje u školi izjavila je na konferenciji da je opisana situacija 'prilično nemoguća'. 'To je sukob interesa. Ne može netko s nekim biti u vezi, pa ga primiti na posao', kazala je Smilja Đuričić. Nadležno Ministarstvo obrazovanja i kulture u Vladi RS-a još se nije izjasnilo o ovom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene