Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojeli mljeveno meso

Sedmero djece zaraženo E.coli još u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero djece, od koje jedno u 'ozbiljnom' stanju, još se uvijek nalazi u bolnici u Lilleu, na sjeveru Francuske, zbog zaraze uzrokovane bakterijom E.coli, nakon što su pojeli mljeveno meso, objavila je Regionalna uprava za zdravstvo (ARS).

'Situacija je stabilna', kazala je dužnosnica ARS-a, ističući kako nema novih slučajeva te da će liječnici 'donijeti odluku o terapiji' tijekom dana.

Podrijetlom iz različitih gradova na sjeveru Francuske, međusobno nepovezano, šestero djece hospitalizirano je u srijedu a sedmo dijete u četvrtak. Svi su jeli odreske od mljevenog mesa podrijetlom iz Njemačke. Prema sadašnjim spoznajama, infekcija francuske djece nije povezana s epidemijom bakterije EHEC koja je usmrtila 39 osoba u Europi, uglavnom u Njemačkoj. (Hina)

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene