Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam veličansvenih

Sedam žena iz iste ulice u kratkom roku rodilo osmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko zna što to ima u vodi u ulici Crystal Wood Drivea u velškom gradu Miskinu. Naime, sedam žena, sedam susjeda iz iste ulice, ostale su trudne nekako baš u isto vrijeme i rodile osmero djece u periodu od sedam tjedana.

Iako u ulici ima tek 30-aku kuća, majke se ranije nisu praktički ni poznavale. Sada zajedno proslavljaju prve rođendane svoje djece. Naime, sve su rodile u istom rodilištu, a babice su primijetile da žive u istoj ulici. Sada je od milja zovu 'Plodna ulica'.

Pročitajte i ovo Gaza Pakao na zemlji U Gazi je ubijeno najmanje 9000 žena: U prosjeku poginu 63 na dan Položaj žena - 1 Položaj žena Imaju manje plaće, niže pozicije i manje mirovine, ali: Kad neće milom, onda će europskom direktivom

 Prva je 10. travnja 2010. blizance rodila 34-godišnja učiteljica Nia Edwards, a šest njezinih susjeda u idućih sedam tjedana. 'Iako se prije nismo družili, sada se okupljamo barem jednom tjedno. Idemo na kavu ili u park s djecom i sve zajedno pazimo na 'našu' djecu. Lijepo je gledati ih kako odrastaju zajedno, to je kao neka 'produljena' obitelj', kazala je Nia.

Sedam majki su odlučile svoju djecu, sedam djevojčica i jednog dječaka, poslati u istu školu u Llantrisantu gdje će svi zajedno krenuti u isti razred. No, do škole još ima pa su za početak organizirale zajedničku proslavu prvog rođendana - na dan kraljevskog vjenčanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene