Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masakr na Božić

Sedam mrtvih: Članovi obitelji ubijeni dok su otvarali darove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero ljudi, za koje se vjeruje da su rodbinski povezani, na Božić je pronađeno ubijeno u stanu u teksaškom Grapevineu.

Četiri žene i tri muškarca u dobi od 18 do 60 godina pronađeni su mrtvi u kuhinji i dnevnom boravku u stanu. Policija vjeruje da je ubojica jedan od njih te da je počinio samoubojstvo no još ne odbacuju mogućnost da je ubojica možda netko drugi.  U blizini tijela su pronađena dva pištolja, objavila je policija, a prenose američki mediji.

'Izgleda da su žrtve slavile Božić. Stan je okićen a uokolo se nalaze tek otvoreni pokloni', rekao je za CBS policijski narednik Robert Eberling. 'Ovo je vjerojatno najgora istraga koju smo ikad morali provesti. Još nikada nismo imali sedam mrtvih. To je vrlo tragičan događaj bez obzira na koji dan se dogodio, no činjenica da se dogodio baš na Božić ga čini još strašnijim'.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Ilustracija Nakon minute šutnje Incident u beogradskoj školi: Učenik u razredu učinio nešto što je prestravilo djecu, policija privela oca

Policija i vatrogasci su požurili na mjesto događaja nakon što je netko oko 11:30 sati nazvao 911. 'Nitko ništa nije govorio, samo su se čuli pucnjevi', kazao je Eberling te dodao kako su svi bili mrtvi kada su stigli.

Koji su motivi ovog pokolja još je nejasno. Žrtve još nisu identificirane no vjeruje se kako se radi o članovima obitelji. Sve žrtve imaju prostrijelne rane od vatrenog oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene