Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počastio ga s 'je.. se'

Schwarzenegger akrostihom opsovao demokrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pismo guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera jednom demokratskom parlamentarnom zastupniku izazvalo je u srijedu zabavne komentare američkog tiska koji vjeruje da je u njemu sadržana psovka namijenjena primatelju pošiljke.

U pisanom odgovoru Tomu Ammianu, demokratskom zastupniku u kalifornijskom parlamentu i homoseksualnom aktivistu koji je tražio dodatna sredstava za luku u San Franciscu, nekadašnji 'Terminator' nije se zadovoljio običnom odbijenicom nego je svoju prozu ukrasio šifriranom uvredom dostojnom književnih vratolomija nadrealista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijavila ju prolaznica Uhićena jer je psovala pred svojom djecom! Slika nije dostupna Velike kazne Zakonom zabranili psovanje: Policija i poseban softver češljaju internet

Prva slova svakog retka pisma, ako se poredaju okomito prema tehnici akrostiha, formiraju izraz 'Je... se'. Schwarzeneggerov glasnogovornik Aaron McLear kazao je da se radi tek o 'neobičnoj koincidenciji. Svake godine napišemo stotine pisama i radi se o pukoj slučajnosti, ništa više'.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene