Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri Saudijca osuđena su na 2.000 udaraca bičem i do 10 godina kazne zatvora jer su plesali goli na automobilu, a snimku događaja objavili su na intrenetu.


Sud u Buraidahu u Saudijskoj Arabiji, presudio je četvorici svojih državljana. Dokazano je da su plesali goli na krovu automobila te snimku ovog događaja objavili na internetu. Osuđeni su na 2.000 udaraca bičem i do 10 godina zatvora, javlja CNN.

Vezani članci Provjereno: Zdravko Mamić optužuje suce - 2 Pogledajte što je Zdravko Mamić ekipi Provjerenog još prije dvije godine govorio o druženju s osječkim sucima Bradonje (Foto: Instagram) - 12 Muškarci pozirali s bradama i bez njih, koja vam se verzija više sviđa?

Trojica muškaraca osuđena su na tri do sedam godina zatvora i 500 do 1.200 udaraca bičem, a jedan je muškarac primio najtežu kaznu, do 10 godina zatvora i 2.000 udaraca bičem.

>> FOTO Izbačen iz Saudijske Arabije jer je PRELIJEP!

Novčane kazne koje također moraju platiti iznose 13.000 dolara (oko72.000 kuna). Automobil po kojem su plesali je zaplijenjen, a video snimka je uklonjena s interneta.

'Dvojica osuđenih su radili u osiguranju i trebali su čuvati sigurnost svoje zemlje i njezine vrijednosti te tradiciju Islama', napisali su u saudijskim novinama al-Sharq.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook