Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sarajevo: Pokopane bebe stradale u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet beba smrtno stradalih u požaru koji je u nedjelju zahvatio sirotište u Sarajevu pokopano je u srijedu u tom gradu.

Džemal Šabanović, Damir Pejanović, Medina Bostandžija, Faik Krasnići, svi rođeni 2006. i 2007. godine, te jedna beba koja čak nije imala ni imena, pokopani su jedno pokraj drugoga na gradskom groblju Vlakovo.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) Likvidiran u šumi Višestruki ubojica Edin Gačić pokopan u Sarajevu

Posljednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina građana Sarajeva, djelatnici dječjeg doma "Ljubica Ivezić" u kojemu su bebe bile smještene i gdje su i tragično nastradale, predstavnici gradske uprave i Sarajevske županije u kojoj je srijeda proglašena danom žalosti.

Liječnici Pedijatrijske klinike Kliničkog centra u Sarajevu (KCUS) i dalje se bore za život jedne muške bebe koja je u nedjeljnom požaru zadobila teške ozljede.

Ostalih osamnaest beba koje su prebačene na tu kliniku nakon požara dobro su i većina ih je već vraćena u dječji dom na Bjelavama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene