Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ni primijetio

Sarajevo: Golmana pogodio zalutali metak u glavu, a on nastavio braniti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri vjenčanja, pucnjava i jedna nogometna utakmica, recept su za bizarnu nesreću, koja se prije dva dana dogodila u Sarajevu.

Tijekom malonogometnog turnira u sarajevskom naselju Boljakov Potok 51-godišnji Duško Krtalica, golman jedne od nogometnih ekipa, požalio se na ozljedu glave, misleći da je to posljedica udara glavom od vratnicu gola. Kad je stigao kod liječnika, svi su se šokirali - pronađen mu je metak u glavi!

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ilustracija Osuđivani nasilnik Stravičan zločin u susjednoj zemlji: Ubio bivšu partnericu pred djetetom pa ga oteo

>> VIDEO Upoznajte ruskog 'Terminatora'

Krtalica je tijekom utakmice osjetio da ga je nešto pogodilo u glavu, no nastavio je braniti, a prema riječima gledatelja, obavio je odličan posao, jer je primio tek jedan gol. No po završetku utakmice, počela mu se kočiti ruka te je sve teže govorio pa je hitno prebačen u bolnicu.

Po dolasku i nakon što je obavio rendgen, šokirani liječnici rekli su mu kako ima metak u glavi te je hitno prebačen na odjel neurokirurgije i podvrgnut operativnom zahvatu.

'Pacijentu je tokom operacije odstranjeno strano tijelo iz glave. Nakon toga je prebačen na Odjel intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju. Za sada je stabilnih vitalnih parametara', rekla je za Dnevni Avaz, Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu.

Policija je obaviještena o događaju, a kako su se istovremeno s utakmicom održale čak tri svadbe, na kojima se tradicionalno pucalo iz pištolja, policija je brzo pronašla sumnjivca za ranjavanje. Oružje iz kojeg je metak ispaljen marke je Crvena Zastava i kalibra 9mm.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene