Obavijesti Video Pretražite Navigacija
suludo ili?

Žena s dvoje male djece izbačena iz smještaja na moru: "Nastao je pakao, bilo je kao u horor-filmu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Samohrana majka s dvoje djece izbačena je iz smještaja u Grčkoj jer su - jeli na plaži.

Samohrana majka Ljubica (37), koja je s dvoje maloljetne djece ljetovala na grčkom otoku, istjerana je iz hotela jer je na plaži koja pripada objektu jela kolače koje nije kupila kod njih!

Svoje neugodno iskustvo podijelila je na društvenim mrežama. Ispričala je kako je prošlog tjedna otišla na odmor u Nea Flogitu, ljetovalište u središnjem dijelu otoka Halkidikija.

Boravili su u jednom lokalnom pansionu sve dok im vlasnik nije rekao da napuste plažu i smještaj jer su - nekulturni.

"Boravili smo u jednom pansionu, imali smo doručak i večeru, dok smo se za ručak snalazili – ili smo jeli na plaži ili smo išli do grada, kako god. Nekada bismo kupili nešto u gradu, a onda jeli u pansionu. I onda nas je jednog dana dočekala scena kao iz horor-filma", kaže Ljubica za Novu.rs.

Pročitajte i ovo Hrvati i ljetovanje - 1 gdje Hrvati ljetuju? Visoke cijene u špici sezone: "Više se isplati na ljetovanje u drugu zemlju, nego na Jadran"

Četvrtog dana odmora Ljubica i djeca na plaži su jeli kolače koje su kupili na putu do plaže.

"Kupila sam svima po dva kolača, zapakirali su nam, dobili smo i pribor i krenuli na plažu. Čim smo ih počeli jesti, pojavio se muškarac koji nam je rekao da sve spakiramo u torbu jer je strogo zabranjeno konzumiranje hrane koja nije kupljena na plaži", priča dalje Ljubica.

Sutradan su, prema njezinim riječima, djeca spakirala nešto hrane koja im je ostala od doručka i dali su Ljubici da im ponese na plažu, da imaju kad ogladne. No tek je tad, opisuje, nastao pakao. 

Pročitajte i ovo Ljetovanje Obiteljski odmor Apartman zvan čežnja: Njemica uplatila ljetovanje u Hrvatskoj pa se šokirala kad je stigla

"Poslije kupanja uzeli smo da se zasladimo i, kao i prošli put, pojavio se onaj muškarac, ali sada je pored njega bio i vlasnik pansiona. Sasuli su drvlje i kamenje na nas, kako se to ponašamo, dajemo loš primjer drugim gostima tako što raznosimo hranu po plaži, kako nas nije sramota. I na kraju je rekao da se spakiramo i odjavimo s njegove plaže i iz njegovog pansiona. Zamislite!" prisjeća se ova majka, koja se sa svoje dvoje djece morala spakirati i na brzinu odjaviti iz smještaja. Nisu joj, tvrdi, vratili ni novac za pet dana, koliko je još imala plaćen odmor.

Ilustracija Hotel u Grčkoj (Foto: Facebook/Grčka Info/Screenshot)

U grupu se javila još jedna žena kojoj je također bilo zabranjeno jesti sladoled koji je kupila za dva eura, već su je pod prijetnjom da će je izbaciti na istoj plaži u Nea Flogiti prisilili da kupuje njihov sladoled po 6,50 eura.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene