Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: U tri zrakoplovne nesreće 16 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija Associeted Press objavila je kako su se u nedjelju u SAD-u dogodile tri zrakoplovne nesreće - sudarila su se dva medicinska helikoptera i srušila dva manja zrakoplova - u kojima je ukupno poginulo 16 osoba.

U američkoj državi Arizoni u nedjelju su se u zraku, nedaleko bolnice u gradu Phoenixu, sudarila dva medicinska helikoptera, pri čemu je poginulo sedam osoba, a tri su u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Sudar na Britanskom trgu Policija obavila očevid Sudar automobila i tramvaja u centru Zagreba Ilustracija Očevid u tijeku Teška nesreća na porečkoj obilaznici, jedna osoba poginula

Sve tri osobe iz prvog helikoptera, među kojima i liječnik i pacijent, poginule su u sudaru, a još se istražuje jesu li ostale četiri poginule i tri ozlijeđene osobe poginule u drugom helikopteru (u zraku), ili se netko od njih nalazio na tlu gdje su se helikopteri srušili.

Još nije poznat uzrok sudara.

Odmah nakon polijetanja u nedjelju se u državi Alabami, nedaleko od grada Birminghama, srušio manji zrakoplov pri čemu su poginule četiri osobe, a uzrok rušenja još se istražuje.

Državne vlasti u Novom Meksiku objavile su je pet osoba poginulo u rušenju manjeg zrakoplova, odmah nakon polijetanja sa zračne luke u Santa Rosi.

Nakon rušenja zrakoplov i posada su izgorjeli, a uzroci rušenja još se istražuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene