Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.000 promatrača

VIDEO Što se dogodi kada kontrolirana eksplozija pođe po zlu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet promatrača kontrolirane eksplozije objekata u SAD-u ozlijeđeno je šrapnelima koji su uslijed eksplozije letjeli na sve strane.

Kontrolirana eksplozija u Kaliforniji privukla je mnoge gledatelje, a pet ih je ozlijeđeno. Više od 1.000 osoba okupilo se u šest sati ujutro na parkiralištu u blizini objekta koji su trebali biti srušeni, javlja APTN.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova Prizori nakon eksplozije Puno ozlijeđenih VIDEO Snažna eksplozija u hotelu u Teksasu! Policija poručila: "Izbjegavajte središte grada"

>> Trepnete i zgrada od 17 katova nestane!

Nakon eksplozije objekti su se srušili i policajac na dužnosti čuo je kako netko doziva pomoć. Muškarca je pogodio šrapnel koji je do promatrača doletio nakon eksplozije i ozlijedio mu koljeno, izvijestila je policija.

'Prilično je jako krvario, odsječen mu je dio noge', ispričala je svjedokinja događaja Kelly Patt. Policija je priopćila kako će on vjerojatno ostati bez obje noge.

Lakše su ozlijeđene još četiri osobe. 'Kratko nakon eksplozije, dio metala veličine 10 puta 15 centimetara doletio je prema gledateljima i pogodio mladu ženu a potom i mene', ispričao je Fred Garten, jedan od lakše ozlijeđenih.

Svi ozlijeđeni promatrači stajali su iza zaštitne mreže koja je označavala područje sigurno za javnost. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene