Kada su policajci stigli do mjesta gdje je bio zapaljen automobil zbog zatamnjenih stakala nisu odmah uočili da se u vozilu nalazi muškarac.

Galerija


Nakon dojave o zapaljenom automobilu policajci iz Roselle Police Departmenta u New Jerseyju brzo su stigli na mjesto događaja. Kada su otvorili vrata automobila shvatili su da se unutra nalazi muškarac koji je klonuo preko volana. 

Vezani članci Požar Policija sumnjiči dvije osobe za požare na Marjanu i kod Trogira Kanader, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Gorjelo u zaleđu Marine: Više od 60 vatrogasaca borilo se s buktinjom, pomagali kanaderi i air tractor. Jednu osobu istražuje policija

Nakon što su ga počeli izvlačiti van 42-godišnjak  je, vjerojatno dezorijentiran i u šoku, pružao otor i nije se dao van iz gurućeg automobila. Ipak, policajci i jedan vatrogasac uspjeli su ga izvući na sigurno.

Policajci su rekli kako je muškarac najvjerojatnije zaspao u upaljenom parkiranom automobilu i predugo nogom pritiskao papučicu gasa, što je pregrijalo motor i izazvalo požar.

Prevezen je u bolnicu s lakšim ozljedama.