Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: Medvjed ubio 11-godišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medvjed u kamp parku u američkoj državi Utah ubio je jedanaestogodišnjeg dječaka kojeg je izvukao iz šatora nakon čega ga je vukao više stotina metara.

Dječak je s majkom, očuhom i 6-godišnjim bratom kampirao u parku prirode American Fork Canyon koji se nalazi na nekoliko desetaka kilometara od Salt Lake Cityja kada je očuh čuo zapomaganje. 

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Ilustracija Ukrao bager, tražio zlato U gradskom parku napravio kolibu s kaminom i trakom za trčanje, građani uznemireni: "To je tempirana bomba"

Dječak i njegova vraća za spavanje su nestali. Rez na šatoru je bio toliko pravilan da su majka i očuh mislili da da je netko oteo.

Isto su isprva pomislili i policajci kada su vidjeli tragove vučenja iz šatora, međutim, kasnije su otkrili tijelo dječaka, 360 metara od šatora.

Rendžeri su u potragu za medvjedom uključili 26 pasa. Medvjed, težak oko 140 kilograma, ustrijeljen je nekon dugotrajne potrage, a obdukcija je pokazala da je on ubojica dječaka. Vlasti pretpostavljaju da je to isti medvjed koji je dan prije na istom mjestu uznemirio drugu grupu kampera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene