Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za bebom, tinejdžerom i pilotom

VIDEO UŽAS: Zrakoplov pao na kuće, sumnja se u 6 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja se da je u padu zrakoplova na dvije kuće u gradiću East Havenu, SAD, poginulo 6 osoba. Traga se za tijelima pilota i dvoje djece u dobi od jedne i trinaest godina.

Manji zrakoplov pao je jučer na dvije kuće nedaleko zračne luke u gradiću East Havenu u Connecticutu. Kuće su planule, a policija sumnja da je u nesreći smrtno stradalo 4-6 osoba.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila

'Došlo je do velikog požara i na obje kuće je zabilježena velik šteta kao i na jednom automobilu te, dakako, na letjelici koja je pala', rekao je vatrogasno zapovjednik East Havena Douglas Jackson.

>> NOVI VIDEO Evo kako zrakoplovna nesreća izgleda iz aviona

Policija je odmah nakon nesreće objavila kako se sigurno zna identitet triju osoba nestalih nakon nesreće - pilot aviona, te dvoje djece (1 i 13 godina), a sumnja se da su još tri osobe stradale u nesreći no njihov identitet nije poznat.

Više informacija bit će dostupno nakon očevida.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene