Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro pa rekorderka

Sa 62 rodila blizanke, a trebala roditi čak trojke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuda u medicini ne prestaju, a potvrdila je to i 62-godišnja psihijatrica Krasimira Dimitrova, postavši majka blizanki u 62. godini života.

Nakon što su joj liječnici objasnili kako je u prestaroj dobi da bi prirodno začela, Kasimira je ustrajala u svojoj odluci da postane majka te se odlučila na umjetnu oplodnju. 'Uvijek sam željela imati obitelj i frustrirale su me agencije za posvajanje. Shvatila sam da je jedini način da je sama zasnujem', rekla je Dimitrova, a prenosi britanski Metro.

Pročitajte i ovo Tim hitne pomoći s majkom i djetetom sretna vijest iz Istre Trudnica nije stigla do bolnice, ekipu hitne dočekao divan prizor: "Bilo je posebno emotivno, super su to napravili" Općinsko državno odvjetništvo u Splitu Drama u Splitu Muškarac skočio na stol, uhvatio psihijatricu i povukao je za kosu: Puknuo zbog ocjene invalidnosti

'Dob za mene ne predstavlja prepreku. Toliko sam željela djecu. Nadam se da će s bebama biti sve u redu', istaknula je. Njezine dvije kćerkice blizanke na svijet su stigle prije vremena, a zapravo je trebala roditi trojke, no liječnici su jedan embrij odstranili, jer su smatrali da bi to bilo preopasno za majku.

Za ovu Bugarku se vjeruje da je druga žena u svijetu, koja je uspješno na svijet rodila blizance, u dobi iznad 60 godina. Rekorderka je Indijka, koja je 2008. godine u 70. godini života rodila blizance.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene