Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije samo nekoliko dana Maria Murray zbog nedostatka novca razmišljala je kako će ove godine morati otkazati kupovinu božićnih poklona svojoj obitelji. Obavijestila ih je kako ove godine neće dobiti nikakve poklone, ali im nije rekla kako je svojih posljednjih pet funti potrošila na srećku u lokalnoj trgovini. Tako je umjesto poklona i svojoj obitelji darovala srećke.


No, sve joj je zaboravljeno, nakon što je saznala da je njezina srećka dobitna i da je osvojila milijun funti, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Tri puta u mjesec dana dobili na lutriji! Slika nije dostupna VIDEO Umjesto napojnice dobila srećku i osvojila veliki novac

'Bilo je to mojih posljednjih 5 funti a još nisam postala svjesna što mi se dogodilo i ne znam što ću sad', rekla je Maria Murray.

Ova 41-godišnjakinja bez predumišljaja je kupila srećku, a prodavačica koja ju je gledala dok je badnje večeri strugala istu kaže kako je ova nezaposlena majka ostala potpuno bez teksta kad je otkrila što je dobila.

Kaže kako s novcem planira kupiti trosobnu kuću za svoju obitelj i četvero djece.

'Nakon što je osvojila milijun funti imali smo pravi božićni ručak a meni i sestrama je dala 300 funti. Rekla je kako će nam poslije dati svakome po 100.000 funti. Planiram uložiti 70.000 a od ostatka kupiti automobil kad položim vozački ispit', rekao je njezin 17-godišnji sin Todd.

Susjedi kažu kako je sada opsjedaju sa svih strana, ali joj i savjetuju da se sada odmori i dobro razmisli što će i kako potrošiti milijun funti.