Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AEROFLOT

FOTO Rat bjesni, Putin se druži sa stjuardesama: Okupio ih na večeri i čestitao im Dan žena

Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP)
Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Sankcije koje Rusiji uvodi Zapad slične su objavi rata, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin obraćajući se skupini stjuardesa u centru za obuku Aeroflota u blizini Moskve.

Rusija će smatrati svaku zemlju koja pokuša nametnuti zonu zabrane letova iznad Ukrajine protivnicom u ratu, kazao je ruski predsjedik Vladimir Putin, koji je posjetio Aeroflotov kompleks za obuku zrakoplovstva izvan Moskve.

No, osim Putinovih riječi, pozornost je privukao i njegov susret sa  stjuardesama koje rade za Aeroflot, prikazan na nacionalnoj televiziji, uoči skorašnjega Dana žena.

Inače, stjuardesa u Aeroflotu, između ostalog, nekoć je bila i Putinova bivša supruga Ljudmila.

Vodeći ruski avioprijevoznik Aeroflot obustavit će od 8. ožujka sve letove u inozemstvo, osim onih za Bjelorusiju, objavila je u subotu novinska agencija TASS.

Ruska državna agencija za avijaciju u subotu je preporučila ruskim aviokompanijama koje imaju unajmljene inozemne zrakoplove da od 6. ožujka obustave putničke i teretne letove u inozemstvo, a od 8. ožujka iz inozemstva u Rusiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON PROSVJEDA PODRŠKE U Beogradu osvanuo mural posvećen Putinu: ''Bratu'' društvo pravi četnički vođa
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PORUKA ZA MIR Rusi u Istri traže prekid rata: "Mirno nebo za svu djecu - Ukrajino, uz tebe je ruski narod"

Ta je preporuka posljedica procjena da bi njihovi zrakoplovi mogli biti zaplijenjeni ili blokirani u inozemstvu.

Europska unija, Velika Britanija, SAD i dio drugih država zatvorit će svoj zračni prostor početkom idućeg tjedna u sklopu paketa sankcija uvedenih zbog invazije na Ukrajinu.

Više o ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >> OVDJE


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene