Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držao ju da visi

Ruski bodybuilder djevojku htio baciti s balkona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bodybuilder iz ruskog grada Ozerija držao je svoju djevojku u visećem položaju s balkona na 8. katu i prijetio kako će ju baciti.

Policija je uhitila mladića koji je prijetio kako će svoju djevojku baciti s balkona, a dojavu o incidentu dobili su od slučajnih prolaznika, koji su svjedočili neugodnom prizoru. Agencija Interfax prenosi kako je protiv 30-godišnjeg muškarca pokrenut kazneni postupak.

Pročitajte i ovo Gol muškarac na balkonu - 4 Slavonski Brod Muškarac izašao na balkon bez gaća, na vrata mu pokucala policija Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

'30-godišnji stanovnik Ozerija pored Moskve, posvađao se s djevojkom iz ljubomore', piše u službenom priopćenju ruske policije. Tijekom svađe, u kojoj su pljuštale uvrede s obje strane, muškarac je izgubio živce i iznio djevojku na balkon 8. kata zgrade koja ima 10 katova. Policija navodi kako se radi o bodybuilderu, koji je djevojku zgrabio za gležnjeve i okrenuo ju naglavačke, da visi s ruba balkona i tako ju držao minutu do dvije.

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću. Interesantno je i to, navodi policija, kako 30-godišnjak tijekom ispitivanja u policiji nije uopće shvaćao zašto je priveden, jer se djevojka nije opirala i šutjela je dog je 'lebdjela' s balkona iznad tla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene