Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv terorizma

NOVA PUTINOVA DIREKTIVA Rusija uspostavlja sedam zapovjedništava na obali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putin je također zapovijedio da se takva zapovjedništva uspostave i u krimskome glavnom gradu Simferopolu - poluotok koji je Rusija pripojila od Ukrajine 2014.

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je da se uspostave protuteroristička operativna zapovjedništva u nekoliko priobalnih područja, objavila je državna novinska agencija RIA navodeći izjavu Kremlja u subotu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

Zapovjedništva će biti uspostavljena u Kaspijsku na Kaspijskom jezeru, Murmansku na sjeverozapadu Rusije i Petropavlovsk-Kamčatsku i Južno-Sahalinsku na ruskoj istočnoj obali, prenijela je agencija Interfax.

Putin je također zapovijedio da se takva zapovjedništva uspostave i u krimskome glavnom gradu Simferopolu - poluotok koji je Rusija pripojila od Ukrajine 2014. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene