Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putin je također zapovijedio da se takva zapovjedništva uspostave i u krimskome glavnom gradu Simferopolu - poluotok koji je Rusija pripojila od Ukrajine 2014.


Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je da se uspostave protuteroristička operativna zapovjedništva u nekoliko priobalnih područja, objavila je državna novinska agencija RIA navodeći izjavu Kremlja u subotu.

Vezani članci Vladimir Putin Putin poručio da Rusija poduzima sve što mora u borbi protiv klimatskih promjena: ''Spremni smo predložiti niz zajedničkih projekata'' Aleksej Navaljni Rusija polako ubija Navaljnog? "Možda ga dovode u situaciju spore smrti i pokušavaju to prikriti"

Zapovjedništva će biti uspostavljena u Kaspijsku na Kaspijskom jezeru, Murmansku na sjeverozapadu Rusije i Petropavlovsk-Kamčatsku i Južno-Sahalinsku na ruskoj istočnoj obali, prenijela je agencija Interfax.

Putin je također zapovijedio da se takva zapovjedništva uspostave i u krimskome glavnom gradu Simferopolu - poluotok koji je Rusija pripojila od Ukrajine 2014. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook