Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživjeli kritično

VIDEO Rusija: U padu zrakoplova poginule 32 osobe, 11 putnika spašeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U padu ruskog zrakoplova s 43 putnika i članova posade u zapadnom Sibiru u poginule su najmanje 32 osobe. 11 preživjelih je spašeno.

Putnički zrakoplov ATR 72 u vlasništvu zrakoplovne tvrtke UTair srušio se oko 30 do 35 kilometara od zapadnosibirskog grada Tjumena, kazala je glasnogovornica Ministarstva za hitna stanja Irina Andrianova.

Pročitajte i ovo Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih

>> Nove snimke: Kapetan aviona divljao i sumanuto tražio prizemljenje

U zrakoplovu je bilo 39 putnika i četiri člana posade. Poginuli su svi članovi posade, a preživjeli putnici su helikopterima prevezeni u bolnicu. Svi ozlijeđeni se nalaze na intenzivnoj njezi, izvijestili su liječnici.

Zrakoplov se nakon pada na tlo zapalio, izvijestila je ruska državna agencija Utar-Tass. Za sada još nisu poznati uzroci pada. Istražitelji su izvijestili kako je veza s zrakoplovom izgubljena gotovo odmah nakon polijetanja te kako su na mjestu pada pronašli obje crne kutije.

Zamjenik tužitelja u Tjumenu Valentin Tarasov je kazao za RIA-u kako se jedna osoba, koja je bila na popisu putnika, nije ukrcala u zrakoplov što joj je vjerojatno spasilo život.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene