Raketa, ilustracija (Foto: BRUCE WEAVER / AFP)
Raketa, ilustracija (Foto: BRUCE WEAVER / AFP) Foto: BRUCE WEAVER / AFP

Zrakoplov je zamalo srušen dok je sirijska protuzračna obrana pokušavala odvratiti izraelski napad blizu Damaska. Četiri izraelska borbena aviona F-16 gađala su predgrađe Damaska s osam navođenih raketa zrak-zemlja.


Airbus A320 sa 172 putnika u petak je morao prisilno sletjeti u sirijsku zračnu bazu Hmeimim, koja je pod kontrolom Rusije nakon što ga je skoro pogodila sirijska raketa, objavila je državna agencija RIA pozivajući se na glasnogovornika ruskog ministarstva obrane.

Vezani članci Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća Francuska policija, ilustracija Objavljeni detalji krvavog napada u Parizu: Profesoru odrubio glavu pa pobjegao, policija ga ubrzo upucala

Zrakoplov je zamalo srušen dok je sirijska protuzračna obrana pokušavala odvratiti izraelski napad blizu Damaska, piše RIA. Agencija ne navodi o zrakoplovu koje kompanije je riječ.

Četiri izraelska borbena aviona F-16 gađala su predgrađe Damaska s osam navođenih raketa zrak-zemlja ​​bez ulaska u sirijski zračni prostor. (Hina)