Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat točan broj

Rusija prvi put priznala gubitke u svojim redovima: ''Među našim drugovima ima poginulih i ranjenih''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je u nedjelju po prvi put priznala da je njena vojska pretrpjela gubitke otkako je počeo njezin rat protiv Ukrajine.

“Ruski vojnici dokazuju svoju hrabrost i herojstvo u izvršavanju posebne operacije. Nažalost, među našim drugovima ima poginulih i ranjenih”, rekao je glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov, prema ruskoj agenciji TASS.

Konašenkov nije pružio nikakve brojke, no naglasio je da su gubici višestruko manji od broja ''istrijebljenih nacionalista'' na ukrajinskoj strani.

Pročitajte i ovo Sean Penn - 1 Ruske nuklearne snage u stanju pripravnosti Traju žestoki napadi u cijeloj Ukrajini: Pao važan pomorski grad, pogođeno i skladište streljiva. Objavljeno koliko je Ukrajinaca do sada poginulo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upozorenje ili namjera? U borbenoj pripravnosti specijalne ruske snage: Prema Putinovoj naredbi imaju posebne zadatke i naoružanje

Ukrajina je objavila da je dosad ubijeno otprilike 4.300 ruskih vojnika, no te se brojke ne mogu nezavisno utvrditi.

Ukrajinski predstavnici su zatražili da se fotografije i videozapisi ubijenih i zarobljenih ruskih vojnika objave na internetu kako bi se dokazali ruski gubici.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene