Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ograničen uvoz mlijeka

'Rusija ne nameće sankcije Bjelorusiji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija ne nameće sankcije Bjelorusiji kako bi postigla da Minsk prizna nezavisnost gruzijskih područja Abhazije i Južne Osetije, izjavio je šef ruske diplomacije Sergej Lavrov.

‘Rusija nije uvela nikakvu sankciju protiv Bjelorusije’, izjavio je ministar, upitan o zabrani uvoza bjeloruskog mlijeka koju je naredila Moskva, na susretu s novinarima održanom zajedno s bjeloruskim kolegom Sergejem Martinovim.

Pročitajte i ovo Roman Protaševič - 2 PLAKAO JE Protasevič u televizijskom intervjuu hvalio Lukašenka: "Samo se nadam da ću uspjeti sve ispraviti i živjeti normalnim, povučenim životom" Aerodrom TEHNIČKI PRIOBLEMI? Sve veći kaos u europskom zračnom prostoru: Rusija blokirala dva leta koja su željela zaobići Bjelorusiju

Susret dvojice ministara održan je u kontekstu pojačanih političkih napetosti između dvaju susjeda nakon žive rasprave dvojice predsjednika Dmitrija Medvedeva i Aleksandra Lukašenka. Ograničenja na uvoz mlijeka vezana su uz nova pravila koja su stupila na snagu prošle godine u Rusiji, kazao je Lavrov.

(Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene