Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progutala ih vatra

Izgorjela luksuzna kolekcija Rolls-Roycea, Porschea i Mercedesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolekciju luksuznih automobila među kojima su bili Porsche i Rolls-Royce, čija je ukupna vrijednost procijenjena na više od 2,6 milijuna eura, progutao je požar u petak na jednom privatnom parkiralištu u Moskvi, objavili su ruski mediji.

Požar je izbio oko 6 sati ujutro u središtu Moskve i spalio "četiri vozila marke Rolls-Royca, četiri Porschea i četiri Mercedesa" Požar objavila je policija, a prenijela agencija Ria Novosti.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Buknuo neboder u ruskom gradu Tveru Nevjerojatno VIDEO Dramatične scene iz Rusije: Buknuo požar u neboderu, vatra ga progutala u minuti

VIDEO Kradu svjetla s Porschea jer su dobra za uzgoj marihuane!?

Ruska televizija prikazala je u petak ujutro goleme plamenove na privatnom parkiralištu, a sva su vozila pripadala jednome vlasniku. Prema prvim tragovima istrage požar je podmetnut, ustvrdio je televizijski kanal Rossia 1. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene