Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon tragedije u noćnom klubu

Rusija: Dan žalosti za 112 poginulih u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija obilježava Dan žalosti za 112 osoba koje su u petak izgubile život u požaru koji je izbio u petak u noćnome klubu 'Šepavi konj' u uralskom gradu Permu.

Ozlijeđeno je 130 osoba, a dužnosnici strahuju da bi broj mrtvih mogao biti veći, s obzirom na to da je velik broj ozlijeđenih u teškom stanju. Zastave su u ponedjeljak diljem zemlje spuštene na pola koplja, a sve veće proslave predviđene za danas otkazane su.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

>> Broj mrtvih popeo se na 112, uhićen vlasnik kluba

Policija je uhitila pet osoba, uključujući dvojicu vlasnika kluba, a optužnice ih terete za nemar, za ubojstva ih nehaja i kršenje vatrogasnih propisa. Većina stradalih imala je između 20 i 30 godina. Istraga o uzroku požara i mogućem nepoštovanju mjera sigurnosti nastavlja se.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene