Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups!

Rusi se "rasipaju" zlatom: Na pisti završile 3,4 tone tog plemenitog metala

Avion na pisti (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Avion na pisti (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Više od tri tone zlata završile su na pisti aerodroma u ruskom gradu Jakutsku. Uzrok je kvar na vratima teretnog aviona koji je prevozio taj plemeniti metal.

Pri samom polijetanju teretnog aviona u ruskom gradu Jakutsku, na pisti su završile razasute čak više od tri tone zlata, prenosi Associated Press. Uzrok nezgodi, neslužbeno prenose ruski mediji, kvar je na teretnim vratima zrakoplova.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme

Avion An-12 zrakoplovne kompanije Nimbus u Jakutsk je stigao iz Krasnojarska s ukupno 9,3 tone zlata i drugih plemenitih metala, a vlasti su s piste skupile čak 172 zlatne poluge, ukupne težine 3,4 tone.

Pokrenuta je istraga oko nesreće, a prvi rezultati upućuju na kvar na kvaki teretnih vrata zrakoplova.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, no društvenim mrežama kruže fotografije nesvakidašnjeg prizora koji se mogao vidjeti na spomenutoj pisti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene